LÉLEKMAG STÚDIÓ

"A saját történetemet keresem, és mélyen a felszín alá ásva, megtalálom a lelkemet."
(M.Haruki) 

Önmegvalósító FLOW Tréning

Július 27-28.

Azokat a vállalkozó kedvű és bátor lelkületű embereket invitálom az Önmegvalósító  tréningre, akik szeretnék végre kiteljesíteni önmagukat, megfogalmazni a valódi vágyaikat, és megvalósítani a terveiket ahhoz, hogy az életükben továbbléphessenek!


Akkor ITT a helye!


Mindenki érzi élete egy bizonyos szakaszában, hogy az élete irányítását szeretné a saját kezébe venni, végre úgy alakítani, ahogy ő maga szeretné. Hiszen ahogy elmúlik a gyermekkor - és ez nem feltétlenül a valódi életkortól függ csak -, úgy a felelősség érzése megerősödik, és megszületik az igény arra, hogy saját életünket szabadon élhessük.

A programból:

  1. Személyiségünk tükrében - Pszichológiai karakterek, Női és férfi típusok, személyiségvonásaink, valódi képességeink, erősségeink és gyengeségeink, énképünk, kiaknázatlan lehetőségeink.
  2. Kapcsolataink eddig és innentől - Családi kötelékeink, a vér szava és a saját választásunk, felelősségeink, eddigi párkapcsolataink, játszmáink, a bizalom és az elfogadás, a kölcsönösség.
  3. Asszertivitás és kommunikáció - Az asszertivitás lehetőségei, az agresszió és a félénkség, a hatékony konfliktuskezelési módok, kommunikációs stílusaink, a testbeszéd, az empátia és az elfogadás, az előítéletek csapdája, a meggyőzés pszichológiája.
  4. Vágyakból tervek - A fantázia és a képzelet felszabadítása, a félelem korlátai, a kreativitás és a motiváció visszanyerése, célok kidolgozása, a tervezés fázisa.
  5. A megvalósítás szakasza - Az énerő felszabadítása és mozgósítása, a visszahúzó erők leküzdése, a megvalósítás útjai, a belső egyensúly megtalálása és fenntartása.

 

A módszerekből: személyiségvizsgálati tesztek, kognitív és analitikus módszerek, imagináció, NLPt (neurolingvisztkus programozás terápia), kommunikáció- és asszertivitás fejlesztő technikák, tranzakcióanalízis.


Részvételi ár: 20.000 Ft - pároknak 15.000 Ft (2 személynek). Az ár az Áfát nem tartalmazza. Jelentkezés emailben vagy telefonon.

Helyszín, időpont:2013 Július 27-28, szombat 10:00-17:00, vasárnap 10:00-14:00. Jelentkezés esetén a pontos helyszínről és egyéb tudnivalókról személyes értesítést küldök.