LÉLEKMAG STÚDIÓ

"A saját történetemet keresem, és mélyen a felszín alá ásva, megtalálom a lelkemet."
(M.Haruki) 

Magamról

Régebben a lelki struktúrát úgy figyeltem,mint egy órásmester a fogaskerekeket – hol akad be valami, hol szorult be a gépezetbe egy porszem? Most már inkább az egyedi csodákat fedezem fel, és szeretnék segíteni mindenkinek abban, hogy képes legyen a saját csodájára, egyedi kincsének értékére rálelni és elfogadni azt.

1995-ben végeztem a Kossuth Lajos Tudományegyetem pszichológia szakán. Az azóta eltelt évek alatt dolgoztam felnőttekkel pszichoterápiás osztályon és szakambulancián, családokkal családsegítő és gyermekjóléti szolgálatnál, gyermekekkel óvoda- és iskolapszichológusként, és tanítottam főiskolán elméleti és gyakorlati pszichológiát.

Tanultam zeneterápiát, tánc-és mozgásterpiát, és azóta is elkötelezetten alkalmazom ezeket a nonverbális és szimbólumterápiás módszereket, amikor lehet, akár csoportos, akár egyéni terápiában. A játékterápiás tanulmányaimat a gyerekekkel való munkámban tudom jól kamatoztatni.  NLP tréneri képzésemet a felnőtt- és serdülő terápiákon és tréningeken használom sikerrel identitás erősítésre és pszichoszomatikus betegségek kezelésére. Ezeket a módszereket szívesen alkalmazom komplexen, is, illetve azt gondolom, hogy minden ember és minden probléma más-más megközelítést kíván.

A munkám során alkalmazott főbb módszereim: autogén tréning, NLP, imaginációs technikák, nonverbális és szimbólumterápiás, kognitív és dinamikusan orientált analitikus módszerek.

arc